Instalarea plugin-ului LiteSpeed Cache in WordPress ( viteza site )

Ce este Litespeed Cache?

Este un plugin de WordPress gratuit si open source. Comunica direct cu serverul Web LiteSpeed pentru a reduce drastic timpii de incarcare a paginii dvs. web.
Pe serverele HostCircuit se foloseste doar webserver-ul LiteSpeed, fiind o necesitate pentru buna functionare a plugin-ului LiteSpeed Cache for WordPress.

De sa se aleaga LiteSpeed Cache?

In magazinul de module de la WordPress sunt disponibile o multitudine de pluginuri cu functii de cache. Doar LiteSpeed Cache, in schimb, vine incorporat cu instrumente avansate de gestionare a cache-ului impreuna cu functii de optimizare. De asemenea Litespeed Cache este o solutie de tipul all-in-one, de accelerare a site-ului. Cel mai probabil este singurul plugin de optimizare de care aveti nevoie si acest lucru e dovedit si de instalarile active (peste 1 milion)!

In continuare pentru a instala plugin-ul LiteSpeed Cache este nevoie sa va conectati in pagina de administrator a site-ului dvs (site/wp-admin)

  1. Mergeti la sectiunea Plugins >> Add New, unde completati numele plugin-ului “litespeed cache” si efectuati click pe butonul “Install Now“.
  1. Activati plugin-ul de cache dupa finalizarea instalarii de la butonul “Activate” din dreptul plugin-ului
  1. Acum din partea stanga a dashboard-ului cautati si selectati optiunea LiteSpeed Cache iar apoi selectati “Cache“. De aici puteti efectua o serie larga de setari si configurari pe partea de cache a site-ului.
Click pentru a evalua această postare!
[Total: 0 Medie: 0]